Bemmel – de Houtakker 6

Te huur:
Circa 900 m² bedrijfsruimte gelegen aan de rand van bedrijventerrein de Houtakker. Het pand ligt op een perfecte zichtlocatie, centraal aan de doorgaande weg naar Bemmel, tevens oprit naar A325 op steenworp afstand. Betreft circa 900 m², 115 m² kantoor/toilet/pantry/werkplaats en circa 780 m² vrij in te delen showroom.

Indeling:
Entree aan de Houtakker, showroom met balie, deels voorzien van tegelvloer), meterkast en toiletgroep. Vanuit showroom doorloop naar kantoor/berging, pantry en 2e toegangsdeur tot toiletgroep, tevens apart kantoor aanwezig. Berging/werkplaats (deels voorzien van verdiepingsvloer) met overheadroldeur en cv ruimte. Via de showroom is middels een pui het brede terras aan de achterzijde te bereiken.

Voor de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden, echter op locatie krijgt u een beter beeld van de vele mogelijkheden die het pand te bieden heeft.
Bijzonderheden:
Showroom is voorzien van systeemplafond met tl verlichting, het pand is beveiligd middels sensoren met bijhorende aansluiting op de meldkamer. Verwarming middels indirect gestookte heaters, 2 HR ketels in cascadeopstelling aanwezig. De ruimte is flexibel indeelbaar, huidige wanden zijn demontabel, het is dan ook mogelijk om deels te huren.

Parkeergelegenheid voor circa 20 auto’s , er zijn voorzieningen getroffen voor glasvezelkabel.
Bestemming: handel/dienstverlening, grootschalige detailhandel.

Huurcondities:
-Huurprijs vanaf € 60,- per m² (afhankelijk van oppervlakte & huurperiode);
-Huurperiode in overleg, minimaal 2 jaar;
-Ruimte is flexibel in te delen, deelhuur mogelijk;
-Borgstelling van toepassing, 2 x maandhuur;
-Eigenaar behoudt recht van gunning;
-Aanvaarding in overleg

kenmerken

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Oppervlakte 900 m²
Units vanaf 160 m²
Prijs € 60,- p/mnd
Status Beschikbaar