Gendt – Dorpstraat 17a

TE HUUR: Winkelruimte op A-locatie in het hart van Gendt.

Ben je op zoek naar een uitstekende locatie voor jouw bloeiende winkel- of dienstverleningsbedrijf? Zoek niet verder! Gelegen aan de levendige Dorpstraat en op een A-locatie, bieden wij een prachtige winkelruimte aan in het bruisende centrum van Gendt, die alle ingrediënten heeft voor een zakelijk succes.
Met een royale frontbreedte van ongeveer 5 meter, trekt deze locatie direct de aandacht van voorbijgangers. De winkelruimte/showroom heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m² met – in overleg met de verhuurder – een mogelijkheden tot uitbreiding. Wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt, is de voldoende openbare parkeergelegenheid in het centrum van Gendt, waardoor zowel klanten als medewerkers gemakkelijk toegang hebben. Vanwege de goede bereikbaarheid en centrale ligging, is het bij uitstek geschikt voor detailhandel en dienstverlening. Profiteer bovendien van de naast gelegen en druk bezochte bakkerij, wat extra kansen biedt voor een grotere aanloop.

Ligging
Gelegen in het hart van het sfeervolle en drukbezocht centrum van Gendt met wekelijkse markten op de vrijdagen, levendige koopavonden en diverse evenementen, waaronder jaarlijks sprankelende Kersenfeest dat een grote menigte trekt.
Gendt, met ongeveer 7.500 inwoners, is niet alleen een levendige gemeenschap maar bevindt zich ook strategisch tussen de steden Arnhem en Nijmegen, waardoor het een uitstekende toegankelijkheid heeft en een aantrekkelijke bestemming wordt zowel lokale als regionale klanten.

Indeling
De winkelruimte beschikt over een uitnodigende etalage die uitkijkt op de Dorpstraat, welke de aandacht trekt van voorbijgangers. Aan de achterzijde vindt je een praktische werkruimte en een apart toilet. De huidige inrichting van de winkel is open en flexibel en heeft de mogelijkheid om in overleg te worden aangepast.

Oppervlaktes
Winkelvloeroppervlakte betreft 50 m² (met mogelijkheid tot uitbreiding in overleg).

Huurcondities
Huurprijs: N.o.t.k. per maand (exclusief gas, water, elektriciteit, gebruikslasten, enz.).
Huurperiode bespreekbaar voor 2 tot 5 jaar (of langer).
Bankgarantie en borgsom zijn van toepassing.
Verhuurder behoudt het recht van gunning.
Indeelbaarheid in overleg.

Bestemming conform het bestemmingsplan voor centrumdoeleinden.
Grijp deze kans om jouw plek voor jouw onderneming te veroveren te midden van de levendigheid van Gendt? Neem vandaag nog contact op met onze makelaar voor meer informatie en om de mogelijkheden en huurvoorwaarden te bespreken via het telefoonnummer 026-3884003.

kenmerken

Hoofdfunctie Winkelruimte
Prijs Prijs op aanvraag
Status Beschikbaar
Oppervlakte 50 m²