Gerealiseerde en verkochte projecten

Driegaarden Fase 1 - Huissen

Waar tot enkele decennia geleden de Huissense glastuinbouw nog floreerde, verrees onlangs een groen opgezette woonwijk met modern-landelijke architectuur. Aan de Muntstraat en tegenover Park Rosendael zijn 25 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, waaronder 7 gevarieerde koopwoningen: 2 semibungalows, 1 hoekwoning, 3 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.

Vierakkerse Poort - Huissen

Met de Vierakkerse Poort is in het Gelderse Huissen op een historische locatie de top van de regionale woningmarkt gerealiseerd. Het woonproject omvat riante appartementen en luxe penthouses en is gesitueerd op de hoek van de Helmichstraat en de Stadswal.

Tuinen van Huissen - Huissen

De nieuwe wijk ‘Driegaarden – Tuinen van Huissen’ is gerealiseerd aan de Muntstraat en het Laaksevoetpad. Een heerlijke, centrale plek in een groene omgeving in Huissen.

Het Rosendael - Huissen

Duurzaam & stijlvol wonen met alle voorzieningen vlakbij! Op loopafstand van het Huissense centrum zijn deze twaalf duurzame gezinswoningen gerealiseerd; met tuin op het zuiden en vrij uitzicht aan de voorzijde op park Rosendael. De woningen liggen aan de rand van nieuwbouwwijk Tuinen van Huissen en zijn standaard voorzien van een uitbouw (1,2 meter), luchtwarmtepomp, zonnepanelen, 2 privéparkeerplaatsen en een houten buitenberging

Plakse Wei - Bemmel

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel is het nieuwbouwplan ‘Plakse Wei’ gerealiseerd. De in totaal 42 koopwoningen zijn gasloos opgeleverd en zijn daarmee volledig voorbereid op een duurzame toekomst. Er is gedacht aan jong en oud met mooie en gevarieerde landelijke of dorpse architectuur. Hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen, geschakelde en vrijstaande woningen zijn in het plan afgewisseld met woningen met het complete woonprogramma op de begane grond, seniorenwoningen en patiobungalows.

TOPkandidaat.

Nieuwbouw is hot! En dat begrijpen we. Je kunt je woning dan helemaal naar je smaak en wensen opbouwen. Daarom is het belangrijk dat jij Topkandidaat wordt. Laten we samen je nieuwbouwinschrijving naar een hoger niveau tillen.