beschikbare projecten.

Het project Hof van Huesse komt op de plek van de voormalige Aloysiusschool. Er komt hier een wooncomplex met 12 bijzondere stadsvilla’s, 6 luxe koopappartementen en 12 vrije sector huurappartementen. Rondom een ‘verborgen’ wereld – een groen hof met de kwaliteiten van een intieme kloostertuin – liggen de woongebouwen met hun rijke architectuur. In deze binnentuin komt prachtige beplanting waarop je vanuit je woning zicht hebt.
In 2018 werden de eerste nieuwbouwwoningen in de gerieflijke wijk Uuleveld opgeleverd. Een fraaie, groen opgezette wijk ten zuiden van de autoluwe Renbaan. Momenteel is de kindvriendelijke wijk ingericht met 34 gezinswoningen in modern-landelijke jaren 30-stijl. Bij Aannemersbedrijf Gebr. Luiking uit Didam bent u aan het goede adres voor een goed bouwproces en één op één aandacht! De bouw van de eerste 4 tweekappers is reeds gestart medio jan 2023.

TOPkandidaat.

Nieuwbouw is hot! En dat begrijpen we. Je kunt je woning dan helemaal naar je smaak en wensen opbouwen. Daarom is het belangrijk dat jij Topkandidaat wordt. Laten we samen je nieuwbouwinschrijving naar een hoger niveau tillen.