Nieuwbouw projecten

Een persoonlijke aanpak met aandacht voor iedereen. En een aangename leefomgeving creëren.

Bij nieuwbouw mag je je fantasie de vrije loop laten. Open keuken? Check! Een extra slaapkamer? Kan geregeld worden! Een groot raam voor extra veel licht? Wees maar zeker! Maar bij Zaat Vastgoed gaan we nog een stapje verder. We zetten ons in voor gebiedsontwikkeling en zoeken daarbij naar de perfecte combinatie van wonen, werken en leven. Samen een mooiere toekomst in.

Vierakkerse Poort - Huissen

Met de Vierakkerse Poort wordt in het Gelderse Huissen op een historische locatie de top van de regionale woningmarkt gerealiseerd. Het woonproject omvat riante appartementen en luxe penthouses en is gesitueerd op de hoek van de Helmichstraat en de Stadswal.

Tuinen van Huissen - Huissen

De nieuwe wijk ‘Driegaarden – Tuinen van Huissen’ wordt gerealiseerd aan de Muntstraat en het Laaksevoetpad. Een heerlijke, centrale plek in een groene omgeving in Huissen.

Het Rosendael - Huissen

Plakse Wei - Bemmel

Topkandidaat

Nieuwbouw is hot! En dat begrijpen we. Je kunt je woning dan helemaal naar je smaak en wensen opbouwen. Daarom is het belangrijk dat jij Topkandidaat wordt. Laten we samen je nieuwbouwinschrijving naar een hoger niveau tillen.

Wat we kunnen betekenen?

Neem contact op met Pepijn en bel (026) 388 4003