2-onder-1-kapwoning

Koopprijs
€ 429.800,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning

BOUWEN IS VERTROUWEN
De bouw van de bouwnummers 35, 36, 37, 38 gaat definitief van start in september 2023!
Informeer naar de actuele beschikbaarheid.

De bouw van de eerste 4 tweekappers (BN 55, 56, 57 en 58) is reeds van start gegaan, deze bouwnummers zijn verkocht.

8 duurzame, royaal en fraai vormgegeven twee-onder-een-kapwoningen met energielabel A+++!
Met een indrukwekkende gebruiksoppervlakte van 147 m², inclusief standaard uitbouw, een ruime aanpandige garage/berging van 18 m² en perceeloppervlakten van 374-494 m² vormen deze duurzame twee-onder-een-kapwoningen met modern-landelijke jaren 30-architectuur jouw gedroomde thuis! Opvallende ontwerpdetails zijn onder meer de vensters met roedeverdeling, het Frans balkon op de etage, stijlvolle overkappingen en klassieke gootafwerking. De woningen worden uitgevoerd in een lichtgele of dieprode steen.

Dit woningtype zet in op een duurzame toekomst door verbruik van uitsluitend elektrische energie, deels opgewekt door de 6 PV-panelen op het dak van de woning. Niet voor niets wordt dit woningtype standaard geleverd met een optimale energieprestatie en energielabel A+++. De woningen beschikken over hoogwaardige isolatie, warmteterugwinning (WTW) en lagetemperatuur-/vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Extra zonnepanelen en een geïsoleerde garage behoren tot de meerwerkopties. De woning is vanzelfsprekend gasloos. Bij Aannemersbedrijf Gebr. Luiking uit Didam bent u aan het goede adres voor een goed bouwproces en één op één aandacht! De bouw van de eerste 4 tweekappers is reeds gestart medio jan 2023.

Dit woningtype beschikt op de begane grond over een overdekte entree, ruimtelijke hal, meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken, openslaande tuindeuren en een tussendeur naar de aanpandige berging met openslaande garagedeuren. Een carport behoort tot de mogelijkheden. Op de royale verdieping bevinden zich de overloop, 3 ruime slaapkamers, een grote badkamer – met douche, wastafel, tweede toilet en ruimte voor een ligbad – en vaste trap naar de zolder. Deze multifunctionele zolderruimte herbergt de warmtepomp & WTW-unit en beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en een speels venster in de zijgevel.

– Gebruiksoppervlakte wonen: 147 m²
– Gebruiksoppervlakte berging: 18 m²
– Perceeloppervlakten: 374-494 m²
– Tuinligging: noordwest/noordoost
– Woonkamer & keuken: 46 m²
– Slaapkamer 1: 14,8 m²
– Slaapkamer 2: 10,6 m²
– Slaapkamer 3: 9,6 m²
– Multifunctionele zolder: 32,2 m²

Tot de meerwerkopties behoren onder meer:
– dakkapel/dakvenster;
– uitbreiding van het aantal zonnepanelen (tot 24 stuks);
– isolatie/vloerverwarming berging;
– realisatie van een carport (3 m x 4,85 m);
Bekijk de brochure voor alle meerwerkopties of informeer bij de makelaar naar de actuele status en plan een gesprek in!

Bouwnummers

Pannerden – Ulepad 3(BN 36)

Pannerden – Ulepad 7(BN 38)