2-onder-1-kapwoning

Koopprijs
€ 429.800,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning

Nieuw in verkoop: bouwnummers 53, 54, 59 en 60 (Uuleveld fase 2a, 3e serie, blok 7 en 10).

Bouwen is vertrouwen!
De bouw van de bouwnummers 53, 54, 59 en 60 gaat van start in maart/april 2024, informeer naar de beschikbaarheid. De bouwnummers 35, 36, 37, 38 (reeds verkocht) zijn in aanbouw en de bouwnummers BN 55, 56, 57 en 58 zijn reeds opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Kies ook voor nieuwbouw in Pannerden!

Hier komen duurzame, royale en fraai vormgegeven twee-onder-een-kapwoningen. Met een indrukwekkende gebruiksoppervlakte van 147 m², inclusief standaard uitbouw, een ruime aanpandige garage/berging van 18 m² en perceeloppervlakten van 372-494 m² vormen deze duurzame twee-onder-een-kapwoningen met modern-landelijke jaren 30-architectuur jouw gedroomde thuis! Opvallende ontwerpdetails zijn onder meer de vensters met roedeverdeling, het Frans balkon op de etage, stijlvolle overkappingen en klassieke gootafwerking. Deze gasloze woningen worden standaard geleverd met een optimale energieprestatie en energielabel A+++ dankzij hoogwaardige isolatie, warmteterugwinning (WTW), lagetemperatuur-/vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp en 6 zonnepanelen. Extra zonnepanelen en een geïsoleerde garage behoren tot de meerwerkopties.

De kleinschalige, jonge wijk Uuleveld.
In 2018 werden de eerste nieuwbouwwoningen in de gerieflijke wijk Uuleveld opgeleverd. Een fraaie, groen opgezette wijk ten zuiden van de autoluwe Renbaan. Momenteel is de kindvriendelijke wijk ingericht met 34 gezinswoningen in modern-landelijke jaren 30-stijl. Bij Aannemersbedrijf Gebr. Luiking uit Didam bent u aan het goede adres voor een goed bouwproces en één op één aandacht!

Dit woningtype beschikt op de begane grond over een overdekte entree, ruimtelijke hal, meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken, openslaande tuindeuren en een tussendeur naar de aanpandige berging met openslaande garagedeuren. Een carport behoort tot de mogelijkheden. Op de royale verdieping bevinden zich de overloop, 3 ruime slaapkamers, een grote badkamer (douche, wastafel, tweede toilet en ruimte voor een ligbad) en vaste trap naar de zolder. Deze multifunctionele zolderruimte herbergt de warmtepomp & WTW-unit en beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en een speels venster in de zijgevel.

– Gebruiksoppervlakte wonen: 147 m²
– Gebruiksoppervlakte berging: 18 m²
– Perceeloppervlakten: 374-494 m²
– Tuinligging: noordwest/noordoost
– Woonkamer & keuken: 46 m²
– Slaapkamer 1: 14,8 m²
– Slaapkamer 2: 10,6 m²
– Slaapkamer 3: 9,6 m²
– Multifunctionele zolder: 32,2 m²

Tot de meerwerkopties behoren onder meer:
– dakkapel/dakvenster;
– uitbreiding van het aantal zonnepanelen (tot 24 stuks);
– isolatie/vloerverwarming berging;
– realisatie van een carport (3 m x 4,85 m);

Bekijk de brochure voor alle meerwerkopties en informeer bij de makelaar naar de actuele status en plan een gesprek in!

Bouwnummers

Pannerden – Ulepad 48(BN 59)