Stadswoning Conventstraat (tussen)

Koopprijs
€ 440.000,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning

Project Hof van Huesse wordt een fijn, duurzaam, architectonisch zeer hoogwaardig woonensemble met een historisch karakter. Binnenin het ensemble ligt een groen hof met de kwaliteiten van een intieme kloostertuin.

Bij de stadswoningen aan de Conventstraat heb je een prachtig uitzicht op de historische kloostertuin. Via de entree kom je binnen in de hal. Hier is een apart toilet aanwezig. Daarna loop je het woongedeelte in. Hier is een mooie, open keuken aanwezig waarbij ruimte is voor een keukeneiland. Vanuit de keuken loop je zo het woongedeelte in. Hier is ruimte voor een grote eettafel om lekker te dineren.  Daarna kom je in de ‘echte’ woonkamer. Hier is ruimte om een bankstel en ander meubilair neer te zetten. De woonkamer voorziet van een pui, die bijna over de hele breedte van de woning gaat. Zo creëert deze pui een mooie lichtinval met een prachtig uitzicht op de binnenhof.

Vanuit de woonkamer gaat een trap naar boven welke naar de eerste verdieping leidt. Hier is een ruime badkamer aanwezig. Daarbij zijn hier 2 ruime slaapkamers. Ook is er 1 extra kamer welke kleiner is. Dit zou een mooie kantoor- of hobbykamer kunnen worden maar kan ook nog worden gebruikt als derde slaapkamer.

Wanneer je nog een trap omhoog gaat kom je uit op de zolder. Hier is ruimte voor bijvoorbeeld een wasmachine en droger. Ook is hier nog een extra kamer aanwezig welke als slaapkamer kan worden gebruikt.

Kortom: comfortabel wonen in een historisch woonensemble.

Bijzonderheden
• 4 slaapkamers
• 1 eigen privé parkeerplaats in de parkeergarage
• Tuin gelegen op het zuidoosten
• 7 zonnepanelen per woning
• Aanwezigheid van een warmtepomp
• Energiezuinig en aardgasvrij
• Semi-openbare kloostertuin met gezamenlijke kas

Bouwnummers

Huissen – Stadswoning Conventstraat (tussen) 8