Pannerden – Uuleveld fase 2a, 4e serie

Prijs
€ 444.500,- t/m € 461.750,-
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte van
147 m2
Woonoppervlakte tot en met
147 m2
Perceeloppervlakte van
358 m2
Perceeloppervlakte tot en met
423 m2

Nieuwe reeks in verkoop: bouwnummers 51, 52, 61 en 62 (Uuleveld fase 2a, 4e serie, blok 6 en 11).

Bouwen is vertrouwen!
De bouw van de bouwnummers 51, 52, 61 en 62 gaat van start medio sept/okt 2024, informeer naar de beschikbaarheid. De bouwnummers 53, 54, 59, 60 (reeds verkocht) zijn in aanbouw en de bouwnummers 35, 36, 37, 38, 55, 56, 57 en 58 zijn reeds opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Kies ook voor nieuwbouw in Pannerden! 

Hier komen duurzame, royale en fraai vormgegeven twee-onder-een-kapwoningen. Met een indrukwekkende gebruiksoppervlakte van 147 m², inclusief standaard uitbouw, een ruime aanpandige garage/berging van 18 m² en perceeloppervlakten van 372-494 m² vormen deze duurzame twee-onder-een-kapwoningen met modern-landelijke jaren 30-architectuur jouw gedroomde thuis! Opvallende ontwerpdetails zijn onder meer de vensters met roedeverdeling, het Frans balkon op de etage, stijlvolle overkappingen en klassieke gootafwerking.

Deze gasloze woningen worden standaard geleverd met een optimale energieprestatie en energielabel A+++ dankzij hoogwaardige isolatie, warmteterugwinning (WTW), lagetemperatuur-/vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp en 6 zonnepanelen. Extra zonnepanelen en een geïsoleerde garage behoren tot de meerwerkopties.

De kleinschalige, jonge wijk Uuleveld.
In 2018 werden de eerste nieuwbouwwoningen in de gerieflijke wijk Uuleveld opgeleverd. Een fraaie, groen opgezette wijk ten zuiden van de autoluwe Renbaan. Momenteel is de kindvriendelijke wijk ingericht met 34 gezinswoningen in modern-landelijke jaren 30-stijl. Bij Aannemersbedrijf Gebr. Luiking uit Didam bent u aan het goede adres voor een goed bouwproces en één op één aandacht!

Elke dag genieten van alles wat Pannerden te bieden heeft!
Het dorp Pannerden, onderdeel van de gemeente Zevenaar, is prachtig gelegen in natuurgebied De Gelderse Poort. Het Rijnstrangengebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van oude en hedendaagse waterlopen met bijbehorende rivierlandschappen. Aan de voet van de Rijndijk bevindt zich De Lobberdense Waard, het uiterwaardengebied langs het Pannerdensch kanaal.

In Pannerden is het heerlijk wonen. De supermarkt, bakker, slager, basisschool, modern gezondheidscentrum en sportvoorzieningen zijn allemaal op loopafstand te vinden. Pannerden beschikt over een perfecte busverbinding met de op slechts enkele fietsminuten gelegen stad Zevenaar voor een uitgebreidere boodschap, bioscoopbezoek of avond uit. Met diverse hoofdwegen (A12, A18 & A15) nabij, treinstation Zevenaar om de hoek en een pontverbinding over het Pannerdensch kanaal, is de bereikbaarbeid uitstekend.

Informeer bij de makelaar voor de actuele status en plan een vrijblijvend gesprek in!

Bouwtypes

2-onder-1-kapwoning

Bouwnummers

Pannerden – Ulepad 44

Pannerden – Ulepad 42

Pannerden – Ulepad 33

Pannerden – Ulepad 35

Pannerden – Ulepad 48