Pannerden – Uuleveld fase 2a

Prijs
€ 429.800,- t/m € 462.600,-
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte van
147 m2
Woonoppervlakte tot en met
147 m2
Perceeloppervlakte van
374 m2
Perceeloppervlakte tot en met
494 m2

BOUWEN IS VERTROUWEN
De bouw van de bouwnummers 35, 36, 37, 38 gaat definitief van start in september 2023!
Informeer naar de actuele beschikbaarheid.

De bouw van de eerste 4 tweekappers (BN 55, 56, 57 en 58) is reeds van start gegaan, deze bouwnummers zijn verkocht.

8 duurzame, royaal en fraai vormgegeven twee-onder-een-kapwoningen met energielabel A+++!
Met een indrukwekkende gebruiksoppervlakte van 147 m², inclusief standaard uitbouw, een ruime aanpandige garage/berging van 18 m² en perceeloppervlakten van 374-494 m² vormen deze duurzame twee-onder-een-kapwoningen met modern-landelijke jaren 30-architectuur jouw gedroomde thuis! Opvallende ontwerpdetails zijn onder meer de vensters met roedeverdeling, het Frans balkon op de etage, stijlvolle overkappingen en klassieke gootafwerking.

De gasloze woningen worden standaard geleverd met een optimale energieprestatie en energielabel A+++ dankzij hoogwaardige isolatie, warmteterugwinning (WTW), lagetemperatuur-/vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp en 6 zonnepanelen. Extra zonnepanelen en een geïsoleerde garage behoren tot de meerwerkopties.

De kleinschalige, jonge wijk Uuleveld.
In 2018 werden de eerste nieuwbouwwoningen in de gerieflijke wijk Uuleveld opgeleverd. Een fraaie, groen opgezette wijk ten zuiden van de autoluwe Renbaan. Momenteel is de kindvriendelijke wijk ingericht met 34 gezinswoningen in modern-landelijke jaren 30-stijl. Bij Aannemersbedrijf Gebr. Luiking uit Didam bent u aan het goede adres voor een goed bouwproces en één op één aandacht! De bouw van de eerste 4 tweekappers is reeds gestart medio jan 2023.

Elke dag genieten van alles wat Pannerden te bieden heeft!
Het dorp Pannerden, onderdeel van de gemeente Zevenaar, is prachtig gelegen in natuurgebied De Gelderse Poort. Het Rijnstrangengebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van oude en hedendaagse waterlopen met bijbehorende rivierlandschappen. Aan de voet van de Rijndijk bevindt zich De Lobberdense Waard, het uiterwaardengebied langs het Pannerdensch kanaal.

In Pannerden is het heerlijk wonen. De supermarkt, bakker, slager, basisschool, modern gezondheidscentrum en sportvoorzieningen zijn allemaal op loopafstand te vinden. Pannerden beschikt over een perfecte busverbinding met de op slechts enkele fietsminuten gelegen stad Zevenaar voor een uitgebreidere boodschap, bioscoopbezoek of avond uit. Met diverse hoofdwegen (A12, A18 & A15) nabij, treinstation Zevenaar om de hoek en een pontverbinding over het Pannerdensch kanaal, is de bereikbaarbeid uitstekend.

Informeer bij de makelaar voor de actuele status en plan een vrijblijvend gesprek in!

Bouwtypes

2-onder-1-kapwoning

Bouwnummers

Pannerden – Ulepad 3(BN 36)

Pannerden – Ulepad 7(BN 38)