Hoe werkt een hypotheek?

De juiste hypotheek voor de juiste mensen. Die aansluit bij jouw situatie. Daar gaan we voor bij Zaat Vastgoed.

Als je een huis of ander pand gaat kopen, heb je waarschijnlijk een hypotheek nodig. Maar het is niet altijd eenvoudig om de juiste hypotheek te vinden voor jouw situatie, wensen en visie. Wij werken samen met de experts van Hypotheekshop Lingewaard. Zo weet jij waar je aan toe bent. Met welk budget je mag gaan dromen.

Welke hypotheek?

Annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, hybride hypotheek, aflossingsvrije hypotheek, overbruggingshypotheek… Er bestaan heel wat vormen en formules! Welke het beste bij jou past, zal afhangen van jouw situatie, maar ook wat je vastgoeddromen zijn.

 

Heb je momenteel al een hypotheek? Koop je een eerste huis? Heb je eigen spaargeld dat je wilt inbrengen? Wat is je jaarlijkse inkomen? Heb je een vaste baan? Samen met onze partner Hypotheekshop Lingewaard gaan we op zoek naar de formule die aansluit bij jou!.

Hypotheek bij nieuwbouw

Een hypotheek voor een nieuwbouw werkt weer wat anders dan voor een bestaand huis. Bij een nieuwbouwwoning moet je immers niet alles in één keer betalen.

 Je hypotheek start vanaf dat de bouw begint. Het geld dat je dan nog niet nodig hebt, blijft in een bouwdepot zitten. Tot je het nodig hebt bij elke fase van de bouw. Over het bedrag in het bouwdepot ontvang je rente. 

Bedrijfshypotheek

Ook voor al je zakelijke plannen bestaat een hypotheek op maat. Of je nu een bedrijf wilt opstarten, uitbreiden of upgraden, wij weten raad. Ook voor het aankopen, verbouwen en verhuren van vastgoed helpen we je met de juiste lening. Zodat jij je kunt bezighouden met de belangrijke zaken.

Hulp nodig?

Bij Zaat Vastgoed hechten we waarde aan jouw plannen. Weten we dat je soms een duwtje in de rug nodig hebt. En zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen je dromen waar kunt maken. Met de juiste hypotheek die ook in de toekomst bij je blijft passen.

Wat we kunnen betekenen?

Neem contact op met Pascal en bel (026) 388 4003