Huren en verhuren

Ook huren is persoonlijk. In ons ruime aanbod gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Klaar om uit het ouderlijke huis te gaan, maar nog niet toe aan kopen? Is je situatie veranderd en wil je daarom iets huren? Dankzij ons nauw contact met vele verhuurders kom je niet voor verrassingen te staan. Ook als je zelf een woning wilt verhuren, staan we voor je klaar. Wij weten waarop je moet letten bij het zoeken van huurders en opmaken van contracten. Laat dat maar aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op wat écht telt.

Het aanbod

Momenteel geen huuraanbod beschikbaar.

Huur of verhuur van woningen? Wij regelen het!

Woning verhuren

Een woning verhuren kan een ideale bron van extra inkomsten zijn. Maar hoe begin je eraan? Heb je inzicht in de voor- en nadelen? Is er iemand die je kan helpen met alle details? Wie weet wat je allemaal moet vastleggen in het contract? Dat is Zaat Vastgoed! Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Denk aan het opmaken van een contract, het vastleggen van de optimale verhuurprijs, het vinden van de juiste huurders en het beheren van de woning.

Iedereen tevreden met Zaat Vastgoed

Nadat we de perfecte huurwoning hebben gevonden, laten we je niet los. Je kunt altijd bij ons terecht. Verhuur je vastgoed via Zaat Vastgoed? Dan houden we je op elk moment op de hoogte. Onze klanten zeggen dat ze onze input echt een meerwaarde vinden. Dat onze service persoonlijk en vriendelijk is. Daar worden we blij van.

Wat we kunnen betekenen?

Neem contact op met Rebecca en bel (026) 388 4003