Betalen wat het waard is

Droomhuis gevonden? Dan wil je een bod doen! Niet té veel. Niet té weinig. Net goed. 

Bij het kopen van een huis komen de experts van Zaat Vastgoed goed van pas! Want niemand betaalt graag te veel. Daarom helpen wij je graag op weg naar het perfecte bod. Ben je van plan je huis te verkopen? Wij kijken met een nuchtere blik naar de ideale vraagprijs. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

De verstandige keuze

Wat zijn de troeven van het huis dat je op het oog hebt? Zijn er ook minpuntjes? In welke staat is het? Wat is de bewoonbare oppervlakte? We houden overal rekening mee om te bepalen wat een huis waard is. We denken in mogelijkheden en houden rekening met jouw budget. Zo betaal je een faire prijs. En geen cent te veel.

Taxatie of verkoopopinie?

Een verkoopopinie kan erg nuttig zijn als je een huis wilt verkopen. Maar we kunnen je ook helpen met een uitgebreide taxatie. Wat is het verschil?
Kort samengevat kan een taxatierapport gebruikt worden bij de aanvraag van een hypotheek of verzekering en een verkoopopinie niet. Een taxatie kijkt naar het volledige plaatje en reikt dieper. Een verkoopopinie is minder uitgebreid en meestal gratis.

Contact met ons opnemen?

Neem contact op met Paul en bel (026) 388 4003