Arnhem – Bakenhofweg ong

Exclusieve bouwkavel van circa 940 m² te koop in Arnhem aan de Bakenhofweg!
Heb je altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis? Dit is jouw kans! Ontdek deze exclusieve bouwkavel van circa 940 m², gelegen aan de Bakenhofweg in Arnhem. Een perfecte locatie om jouw ideale woning werkelijkheid te laten worden. De bouwkavel bevindt zich aan de Bakenhofweg, een charmante straat met enkel bestemmingsverkeer en aan de voorzijde vrij uitzicht naar de Nederrijn. Je woont hier
aan de voet van het centrum van Arnhem.

Bouwmogelijkheden & bestemmingsplan
Op het perceel van circa 940 m² is een royaal bouwvlak van circa 12,5 m x 7,5 m aanwezig, waarbinnen de hoofdbebouwing kan worden vormgegeven. Dankzij de aanzienlijke grondoppervlakte is deze kavel ideaal voor het realiseren van een vrijstaande (gezins)woning, semibungalow of gelijkvloerse woning. De bouwkavel dient door koper ontbost te worden en op hoogte te worden gebracht, de kavel is niet bouwrijp. De omgevingsvergunning is onherroepelijk vastgelegd en staat de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen toe, met een maximale bouwhoogte van 7 meter en goothoogte van 4 meter. Voor een volledig overzicht van de bouwmogelijkheden verwijzen wij je naar de link van het vigerende bestemmingsplan ‘Omgevingsvergunning Bakenhofweg tussen huisnummers 14 & 16’: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/view?planidn=NL.IMRO.0202.OGV1032-0301

Kosten koper
De bouwkavel wordt aangeboden als kosten koper (k.k.), wat inhoudt dat de leveringskosten voor rekening zijn van de koper. Deze kosten bestaan onder andere uit 10,4% overdrachtsbelasting, notariskosten, kadasterkosten, eventuele kosten van financiering. Andere kosten voor de koper zijn onder andere; architect, gemeentelijke leges, aansluitkosten voor riolering & nutsvoorzieningen.

Perceeloppervlakte
De perceeloppervlakte is weergegeven met een circa maatvoering, in opdracht van verkoper zal het kadaster de inmeting verzorgen waarna de perceeloppervlakte definitief wordt ingemeten. De kosten van deze inmeting liggen bij verkoper.
Er vindt geen verrekening plaats van onder- of bovenmaat van de benoemde vierkante meters.

Overige informatie
De verkoper heeft een projectnotaris aangesteld, te weten; Luum Notarissen te Huissen. Verkoper heeft het recht van gunning. Grijp deze unieke kans en maak jouw droomhuis werkelijkheid op deze prachtige locatie in Arnhem. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vraagprijs: €315.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

kenmerken

Status Beschikbaar
Perceel oppervlakte 940 m2
Soorten Geen garage
Bouwvorm Niet van toepassing

Brochures

Download media