tekst nog nader te bepalen.

Vastgoed kan een mooie investering zijn. Denk aan verhuur, bedrijfspand voor eigen gebruik, panden aankopen en weer verkopen of belegging. Voor advies hierover ben je bij Zaat Vastgoed aan het juiste adres.

kopen en verkopen.

Zakelijk vastgoed aankopen en succesvol verkopen lijkt eenvoudig. Maar je moet wel weten waar je me bezig bent. Ons netwerk en de kennis van onze experts zijn hierbij een echte meerwaarde.

huren en verhuren.

Ben jij op zoek naar een ruimte te huur om je bedrijf of onderneming onder te brengen? Wij tonen je de opties die het beste aansluiten bij je wensen. Zelf panden verhuren om een cashflow te creëren? Laat dat maar aan ons over!

bedrijfstaxaties.

Klaar voor een nieuwe stap in je professionele carrière? Verkoop je bedrijf met behulp van Zaat Vastgoed, we zijn NRVT-gecertificeerd. Wij kijken met je mee om de juiste waarde te bepalen via een bedrijfstaxatie.

bedrijfshypotheken.

Als je net start met je bedrijf of je uitbreidingsplannen hebt, kan een hypotheek goed van pas komen. Met kennis van zaken komen we samen uit bij de beste bedrijfshypotheek voor jouw onderneming.

beleggen in vastgoed.

Vastgoed is al eeuwenlang een interessante investering. Wat denk je van beleggen in woningen, gronden of appartementen? Bedrijfspanden? Of je kunt ervoor kiezen om te investeren in een vastgoedfonds of nieuwbouwproject. Wij wijzen je graag de weg!