Hoe de familie Jansen uit de randstad op zoek ging naar een droomhuis en deze vond in Huissen

droomhuis buiten de stad

Lisa en Tom Jansen en hun twee jonge kinderen besloten dat het tijd was voor een verandering. Ze woonden in een bruisend deel van de Randstad, waar ze allebei succesvolle carrières hadden opgebouwd. Maar met de groei van hun gezin voelden ze de behoefte aan meer ruimte, een rustige omgeving en, niet te vergeten, een energiezuinig huis.

Een online zoektocht

De eerste stap? Online zoeken naar potentiële woningen. Ze kwamen al snel op de website van Zaat Vastgoed en werden getrokken door het brede aanbod en de duidelijke informatie. Bijzonder geïnteresseerd waren ze in Huissen, een stad die bekend staat om zijn kindvriendelijke wijken zoals Loovelden en Zilverkamp.

Ontdek je favoriete buurt

Tijdens hun eerste bezoek aan Huissen werden Lisa en Tom meteen verliefd op de sfeer van de stad. De rustige straten, het groen, de speeltuinen waar kinderen vrij konden spelen, het was alles waar ze van droomden.

Krijg deskundig advies

Pepijn van Zaat Vastgoed nam hen onder zijn hoede. Hij luisterde aandachtig naar hun wensen: een ruim huis, energiezuinig, dicht bij scholen en in een kindvriendelijke wijk. Met deze informatie ging Pepijn aan de slag. Elk weekend had hij wel een of twee bezichtigingen gepland voor het gezin. Ondanks de uitdagingen, sommige huizen waren net verkocht of voldeden net niet aan hun wensen, bleef Pepijn optimistisch en ondersteunend.

Vind je droomhuis

Op een dag nam Pepijn hen mee naar een prachtig huis in de wijk Zilverkamp. Het was liefde op het eerste gezicht voor de Jansens. Het huis was ruim, had een zonnige tuin en, het allerbelangrijkste, het was energiezuinig.

Tijdens het koopproces was Jolan er om hen te ondersteunen met de administratieve kant van de zaken. Ze beantwoordde geduldig al de vragen van het koppel en zorgde ervoor dat alle papieren op tijd werden ingediend.

Na twee maanden was het dan zover: de sleutels van hun nieuwe huis werden overhandigd aan Lisa en Tom. Dankzij het vertrouwen in een goede makelaar als Pepijn en de ondersteuning van Jolan is alles soepel verlopen.

Review van de familie Jansen

“Wij willen Zaat Vastgoed, en in het bijzonder Pepijn en Jolan, bedanken voor hun ongelooflijke inzet. De zoektocht naar een nieuw huis is niet altijd eenvoudig, maar met hun hulp hebben we ons droomhuis gevonden in Huissen. Ze luisterden echt naar onze wensen en waren er elke stap van de weg voor ons. We zijn zo blij dat we deze verandering hebben gemaakt en dat we nu in een huis wonen waar we nog vele gelukkige jaren zullen doorbrengen. Bedankt, Zaat Vastgoed!”

Wil je ook je droomhuis vinden net zoals de familie Jansen? Neem contact op met Zaat Vastgoed en vind je nieuwe thuis.