Beleggen in de woningmarkt

Een slimme investering. Een leuke cashflow. Mooie winsten. Wij wijzen je graag de weg!

Vastgoed is en blijft een interessante belegging. Dat is al eeuwenlang zo. En het kan op verschillende manieren. Een woning of ander stuk vastgoed kopen en later weer met winst verkopen is een. Maar je kunt ook investeren in gronden, appartementen en bedrijfspanden. Of zelfs instappen in een vastgoedfonds of nieuwbouwproject.
Waarom is vastgoed een verstandige investering?

Omdat iedereen moet wonen. Bedrijven moeten een fysieke locatie hebben. Mensen willen dingen ondernemen – van restaurants tot expositieruimtes en alles daartussen. Vastgoed stijgt in waarde. Vastgoed staat voor dromen. De toekomst. Wij investeren graag mee in een mooiere toekomst.

Taxatie en verkoopopinie

Een verkoopopinie kan erg nuttig zijn als je een bedrijfsobject wilt verkopen. Maar we kunnen je ook helpen met een uitgebreide taxatie. Wat is het verschil? Kort samengevat kan een taxatierapport gebruikt worden bij de aanvraag van een hypotheek of verzekering en een verkoopopinie niet. Een taxatie kijkt naar het volledige plaatje en reikt dieper. Een verkoopopinie is minder uitgebreid en meestal gratis.

Zakelijk beleggen?

Neem contact op met Paul en bel (026) 388 4003