Maatschappelijk betrokken in onze omgeving.

Zaat Vastgoed gaat voor een leefbaar thuis voor iedereen. Nu en in de toekomst.

We houden van onze regio. Het is ook onze thuis. En we willen dat jij je hier ook thuis voelt. Daarom zijn we op elk moment betrokken. We zetten ons in voor nieuwbouwprojecten en ontwikkeling. Maar we gaan nog een stapje verder.
Gebiedsontwikkeling

We willen de regio tussen Arnhem en Nijmegen zo mooi mogelijk maken. Leefbaar voor iedereen. Nog vele generaties lang. Daarom zijn we actief betrokken bij gebiedsontwikkeling. Bij nieuwbouwprojecten houden we rekening met een optimale combinatie van wonen, leven, werken en groen. Een veilige en aangename thuis voor jong en oud. Nu en later.

Van de mensen, voor de mensen

Het zijn de mensen die onze regio bijzonder maken. Lokale contacten zijn in deze steeds groter wordende wereld nog nooit zo belangrijk geweest. Een praatje met de buren. Een lach bij de bakker. Een vriendelijke glimlach op straat.

Daarom houden we nauw contact met de mensen in ons netwerk. Gaan we graag eens op de koffie. Willen we weten wie JIJ bent. Zo kunnen we je nóg beter helpen!

Lokale helden

We worden door onze klanten “local heroes” genoemd, maar ook wij werken graag samen met lokale helden. Dan hebben we het over de mensen van de gemeente. Plaatselijke aannemers en vaklui. Hypotheekverstrekkers. Beheerdersorganisaties. Lokale handelaren.

Dankzij ons uitgebreid marktonderzoek kunnen we altijd kort op de bal spelen. Bijsturen waar nodig. De beste oplossing vinden voor iedereen.

Toekomstgericht

Een mooi huis, gezellige thuis en leuke omgeving vandaag is fijn. Maar hoe zit het morgen? En volgend jaar? En over tien jaar? Wij kijken verder dan onze neus lang is. De toekomst in. Wanneer jij op zoek gaat naar een droomhuis met Zaat vastgoed, zijn we ook benieuwd naar je verdere plannen. 

Ook bij gebiedsontwikkeling en nieuwbouwprojecten kijken we naar later. De komende generaties. Zodat onze kinderen vandaag in een mooie omgeving kunnen opgroeien. En straks zelf hun leven opbouwen in een veilig thuis.

Nieuw talent

Wij als organisatie ondersteunen jeugdsport, lokale verenigingen en investeren in de lokale cultuur. Deze toewijding delen we met ons team, dat streeft naar betrokkenheid, toekomstgerichtheid en lokale verankering. Nieuwe teamleden worden in ons netwerk opgenomen en maken persoonlijk contact met de gemeenschap. Via stages helpen we jonge talenten om de regio te dienen, buurten te verbeteren en het belang van menselijk contact te begrijpen. Werken bij Zaat Vastgoed is meer dan een baan; het is een roeping om positieve verandering te brengen in onze lokale omgeving.

Wat we kunnen betekenen?

Neem contact op met Pepijn en bel (026) 388 4003