De juiste hypotheek voor je droomhuis

Weten wat je kunt lenen is de eerste stap. Weten met welk budget je kunt gaan dromen.

Droom je al helemaal weg bij het zien van ons gevarieerde woningaanbod? Eventjes terug met de voeten op de grond… Want we moeten het nog hebben over de financiering van jouw droomplek. Een hypotheek dus. Maar de ene hypotheek is de andere niet. Welke formule past het best bij jou? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

De aankoop van een woning gaat immers samen met een nieuwe start. Een volgende fase in je leven. Is het allemaal een beetje spannend voor jou? Dat snappen we hoor! Onze adviseurs hebben de juiste kennis, expertise en ervaring om jou met alle vragen te kunnen helpen.

Adviesgesprek​

Samen komen we uit bij de juiste antwoorden. Een hypotheek moet aansluiten bij JOU! Het is een heel persoonlijk iets. Wij weten: de juiste hypotheek geeft je rust en vertrouwen in je nieuwe woon avontuur.

Kom daarom op adviesgesprek met onze experts. Hier ontdek je wat mogelijk is, waar je rekening mee moet houden. We willen immers dat je onbezorgd de toekomst in kunt stappen. Dat je weet waar je aan toe bent.

Hoeveel kun je lenen?

Voor je op zoek kunt naar je droomhuis, is het belangrijk om te weten wat je kunt lenen. Bij het berekenen van de maximale hypotheek moet je immers met heel wat rekening houden. Je (gezamenlijke) jaarinkomen, eigen middelen, de rentevaste periode, belastingvoordelen… Om er maar enkele te noemen. Daarom: eerst duidelijkheid.

Verzekering op maat

Weten wat je kunt lenen is de eerste en belangrijkste stap op weg naar je droomhuis. Bij het berekenen van de maximale hypotheek moet je rekening houden met je (gezamenlijke) jaarinkomen, eigen spaargeld, de rentevaste periode… Eerst duidelijkheid, zodat je daarna weer verder kunt dromen. De Hypotheekshop in Huissen geeft je persoonlijk advies en ondersteunt je bij het vinden van de juiste lening.

Wat we kunnen betekenen?

Neem contact op met Carola en bel (026) 388 4003