De juiste hypotheek voor je droomhuis

Weten wat je kunt lenen is de eerste stap. Weten met welk budget je kunt gaan dromen.

Droom je al helemaal weg bij het zien van onze nieuwbouwprojecten? Eventjes terug met de voeten op de grond… Want we moeten het nog hebben over de financiering van jouw droomplek. Een hypotheek dus. Maar de ene hypotheek is de andere niet. Welke formule past het best bij jou? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. 

Bij nieuwbouw gaat het net even anders dan bij de aankoop van een bestaande woning. Je hoeft immers niet het hele bedrag in één keer te betalen. Is het allemaal een beetje spannend voor jou? Dat snappen we hoor! Onze adviseurs hebben de juiste kennis, expertise en ervaring om jou met alle vragen te kunnen helpen.

Adviesgesprek​

Samen zoeken én vinden we de juiste antwoorden. Een hypotheek is persoonlijk. De juiste financiering geeft je rust en vertrouwen in je nieuwe woon avontuur. Een adviesgesprek met onze experts is het beste startpunt. Wat is mogelijk? Waar moet je rekening mee houden? Wij willen dat je onbezorgd de toekomst in kunt stappen. Dat je weet waar je aan toe bent. 

Hoeveel kun je lenen?

Weten wat je kunt lenen is de eerste en belangrijkste stap op weg naar je droomhuis. Bij het berekenen van de maximale hypotheek moet je rekening houden met je (gezamenlijke) jaarinkomen, eigen spaargeld, de rentevaste periode… Eerst duidelijkheid, zodat je daarna weer verder kunt dromen. De Hypotheekshop on Huissen geeft je persoonlijk advies en ondersteunt je bij het vinden van de juiste lening.

Je nieuwbouw verzekeren

Je wilt zorgeloos in je nieuwe huis wonen, toch? Dat kan door de nodige verzekeringen af te sluiten. Zo is een opstalverzekering vaak verplicht voor een hypotheek en geen overbodige luxe. Inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering, glasverzekering… Wij helpen je op weg.

Wat we kunnen betekenen?

Neem contact op met Pascal en bel (026) 388 4003