Huren en verhuren

Grote plannen met je bedrijf of onderneming? Wij helpen je op weg om je dromen waar te maken.

Wanneer je start met een nieuwe onderneming of je bedrijf je huidige locatie ontgroeid is, heb je een geschikt pand nodig. Daar komt Zaat Vastgoed goed van pas. Want wij hebben een ruim aanbod aan bedrijfspanden te huur en te koop. En zijn vastberaden om hét perfecte plekje te vinden voor jou. 

Ook als je een woning wilt verhuren om zo een mooie cashflow te creëren, zit je bij ons aan het juiste adres. We gaan voor een zorgeloze ervaring dankzij de kennis en netwerken van onze experts.

Investeren in een huis doe je zo

Een woning verhuren kan een leuk extraatje opleveren elke maand. Maar er zijn wel wat belangrijke details waar je rekening mee moet houden. Er moeten contracten opgemaakt worden. En geschikte huurders gezocht worden. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Huurders zoeken, de juiste verhuurprijs bepalen, het papierwerk… Laat dat maar aan ons over!

Iedereen tevreden met Zaat Vastgoed

Nadat we het perfecte bedrijfspand hebben gevonden, laten we je niet los. Je kunt altijd bij ons terecht. Verhuur je vastgoed via Zaat Vastgoed? Dan houden we je op elk moment op de hoogte. Onze klanten zeggen dat ze onze input echt een meerwaarde vinden. Dat onze service persoonlijk en vriendelijk is. Daar worden we blij van.

Zakelijk huren?

Neem contact op met Paul en bel (026) 388 4003