De juiste zorg en aandacht

Altijd de juiste aanpak doordat we begrijpen wat je zoekt.  Samen met ons stap je vol vertrouwen de toekomst in.

Wonen is onze expertise. Of je nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, zakelijk vastgoed, betrokken bent bij projecten en ontwikkelingen, of advies nodig hebt over hypotheken en taxaties, wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering. Het vinden van de perfecte match tussen huis, koper en verkoper is onze passie. Wij streven naar een woonoplossing die perfect bij je past! Daarvoor maken we gebruik van onze uitgebreide kennis en lokale connecties. Zo kun jij met vol vertrouwen de volgende stap in je leven zetten.

Aankoopbegeleiding

Het mag duidelijk zijn: bij ons sta je er niet alleen voor. Bij Zaat Vastgoed gaan we samen op zoek naar wat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Je mag daarbij je dromen de vrije loop laten… Wij verbinden jouw dromen met echte mogelijkheden. Dat vinden we het leukste van ons werk!

Daarna nemen we je mee in de wereld van hypotheken, taxatie en de kleine lettertjes op een koopakte. Want ook dat is Zaat Vastgoed, letten op alle belangrijke details. En altijd op zoek naar de beste oplossing.

Altijd dichtbij

Dat bedoelen we vrij letterlijk. We concentreren ons op de regio Lingewaard en knooppunt Arnhem Nijmegen en ons kantoor bevindt zich in Huissen, centraal in deze regio dus Op kantoor onder het genot van een kopje koffie of thee, per telefoon, mail, social media of Whatsapp zijn we altijd dichtbij.

“Onze diepste wens is een thuis voor iedereen”

Ons team

Paul

(026) 388 4003

Pepijn

(06) 23800933

Carola

(026) 388 4003

Jolan

(026) 388 4003

Joris

(026) 388 4003

Julian

(026) 388 4003

Rebecca

(026) 388 4003

Ketty

(026) 388 4003

Benji

(026) 388 4003

Paul

Mijn naam is Paul, getrouwd met Carola, vader van twee zonen – Julian en Joris – en baasje van Benji. Al meer dan 25 jaar houd ik me bezig met verkoop, taxatie en ontwikkeling van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Intussen hebben we een mooi team om ons heen verzameld waarmee we samen ons kantoor runnen. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje, trap of sla ik een balletje bij de voetbalclub of de padelbaan. Daarnaast ben ik te vinden in en om ons huis voor allerhande klusjes.

Pepijn

Mijn naam is Pepijn Bisseling, ik leer elke dag nieuwe dingen bij en mag met meer dan twintig jaar werkervaring zeggen dat ik bekend ben met alle facetten van de woning makelaardij. Het verkopen en aankopen van woningen is het meeste wat ik doe, hier ligt mijn passie en dit doe ik het liefst! Ik woon zelf (mijn hele leven) in Huissen met mijn vrouw + twee kinderen en in mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk op de voetbalclub en speel graag een (serieus) potje padel. Vanuit onze locatie in Huissen met de kleine dorpse kernen eromheen tot aan de grote steden Arnhem en Nijmegen, weet ik de weg. Happy seller, happy live.

Carola

Mijn naam is Carola, getrouwd met Paul, moeder van twee zonen -Julian en Joris- en baasje van Benji. Ook mij vind je bijna dagelijks op kantoor. Receptie, administratie, taxaties of koopovereenkomsten, een manusje van alles dus. Tussendoor wandel ik met Benji in de polder. In mijn vrije tijd winkel ik graag en sta ik fanatiek op de padelbaan.

Ketty

Ik ben Ketty, woon in Huissen met mijn fijne gezin en hond (nee, niet Benji maar Puck!). Ik wandel en sport graag in mijn vrije tijd, ben graag creatief bezig en vind het fijn om geregeld met familie en vrienden samen te zijn. Op kantoor verzorg ik met veel plezier de presentatie van woningen voor de verkoop. Dat doe ik samen met de verkoper(s) – zij kennen hun woning immers het beste! Ik vind het heel leuk om daarbij mijn creativiteit in te kunnen zetten. Zo presenteren we iedere woning op de beste manier. Ieder object (net als iedere verkoper) is immers uniek!

Joris

Ik ben Joris. Als veelzijdige creatieveling zoek ik altijd naar mooie, nieuwe vormen om onze boodschap uit te dragen en huizen zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Ik kan me vastbijten in een presentatie en laat pas weer los als de klant en ikzelf dik tevreden zijn met het resultaat. Je komt mij dus vooral tegen op kantoor en aan het begin van het verkooptraject, al geniet ik er ook van kijkers rond te leiden of een bouwkundige keuring te begeleiden. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door in het theater. Als theatermaker wordt mijn creativiteit geprikkeld. Mijn ervaring met het schrijven van theaterteksten helpt me om orginele teksten voor huizen te schrijven. Ik kijk er dan ook naar uit een bijzonder verhaal voor jouw woning te mogen schrijven!

Julian

Ik ben Julian, inmiddels werk ik alweer een aantal jaar bij Zaat Vastgoed. Ik vind het leuk om bezig te zijn met nieuwe initiatieven op het gebied van vastgoed en alles wat daarbij komt kijken. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld te vinden, daarnaast houd ik van een biertje of een hapje eten.

Marit

Ik ben Marit, sinds augustus 2023 werkzaam bij Zaat Vastgoed en het jonkie op kantoor. Met mijn ambitie om makelaar te worden, zit ik hier helemaal op mijn plek! Je vindt mij 4 dagen op kantoor waar ik alle facetten en de kneepjes van het vak aan het leren ben. De andere dag volg ik de opleiding Vastgoeddeskundige aan de Academie voor Vastgoed. In mijn vrije tijd houd ik van een feestje en gezelligheid met vrienden, familie en bekenden. Daarnaast ben ik regelmatig op de hockeyclub te vinden, als speelster maar ook als toeschouwer 😉

Rebecca

Mijn naam Rebecca, getrouwd met Marc en moeder van drie dochters, Renée, Anne en Sophie. Na ruim 17 jaar kan ik wel zeggen dat ik een manusje van alles ben geworden; receptie/balie, nieuwbouwgesprekken of een ‘speciale casus’, niks is te gek. In mijn vrije tijd speel ik (ook) toneel of ben achter de schermen te vinden bij Theatergroep Koperen Kees, zing of sport ik. Daarnaast breng ik graag tijd door met ons gezin.

Benji

Ik ben Benji! Ik ben een brutale labrador van 3 jaar. Je vindt mij bijna dagelijks op kantoor en daar is mijn puberteit merkbaar voor iedereen. Ik steel uit prullenbakken, begroet klanten vol enthousiasme (of ze willen, of niet), begraaf mijn bot in de tuin van de buurman en als het vrouwtje niet oplet eet ik de taart van haar bordje. Iedereen is dol op mij.