Arnhem – Bakenhofweg 8

Royale kavel van circa 1.528 m² met vrijstaand woonhuis, bijgebouw(en), klaar om jouw droomhuis te realiseren! Ga je de uitdaging aan om jouw woonwens in vervulling te laten gaan? Dan is dit je kans! Als basis biedt het geheel een eenvoudige maar karaktervolle, vrijstaande woning met bijgebouw(en), staande op een riante kavel met de tuin gericht op het zonnige zuidwesten. Kies je voor drastische renovatie? Of van de grond af opbouwen? Ontdek wat er mogelijk is!

Aan het einde van de autoluwe, enkel voor bestemmingsverkeer toegankelijke, Bakenhofweg biedt dit object een mooie plek om jouw ideale woonbeleving werkelijkheid te laten worden. Vanuit de charmante woning is er vrij uitzicht over het groen naar de Malburgse bandijk met haar uiterwaarden aan de Nederrijn. In enkele (fiets)minuten sta je in het bruisende centrum van Arnhem enerzijds en het bourgondische centrum van Huissen anderzijds. De bereikbaarheid van het landelijke (snel)wegennet (N325, A325, A12 en A50) is uitstekend!

Indeling
Begane grond: Voordeur, centrale entree/hal, kast met eenvoudige stoppenkast. Deur naar de eet-annex woonkamer rechts met weids uitzicht over het groen aan de voorzijde en een erker richting zijtuin en oprit. Links van de hal een tweede woonkamer met eveneens uitzicht naar voren en opzij, een inbouwbergkast en een deur naar de derde kamer op deze etage. Deze derde kamer heeft een raam opzij en is voorzien van een wastafel. Enkele treden omlaag vanuit de entree/hal rechtdoor is de eerste keuken te vinden. Twee kleine dakramen zorgen er voor natuurlijk invallend licht. Er is een eenvoudig keukenblok te vinden en er is plek voor een eethoek. Doorloop naar de brede berging aan de achterzijde, eveneens voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak en deuren naar de vierde (slaap)kamer, de badkamer (v.v. douche-in-bad, raam en elektrische kachel), het toilet (v.v. fontein en toiletraam), de tuin en de tweede keuken. De tweede keuken is aan de rechterzijkant van de woning te vinden. Er is een eenvoudig keukenblok met spoelbak en geiser aanwezig. Deuren leiden naar de berging, een vaste kast onder de trapopgang en de compacte hal met trapopgang en doorloop naar de eet- annex woonkamer.

Eerste verdieping: steile trap naar de overloop met dakkapel en twee vaste kasten. Op deze etage, met volledige nokhoogte, zijn twee slaapkamers en een tussenkamer te vinden.
De berging heeft een luik in de topgevel opzij naar de vliering, bereikbaar vanaf buiten middels een ladder.

Tuin en bijgebouwen: de oprit bevindt zich rechts naast de woning en biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein. Eén van de twee bijgebouwen is geschikt voor gebruik (opslag). Het terrein is verder eenvoudig ingericht met hagen en een groot gazon waar o.a. twee appel- en twee perenbomen, een notenboom, berkenboom en een sierkers groeien.

Bijzonderheden
Deze sober ingerichte woning is in 1948 gebouwd. In beide woonkamers is een schouw aanwezig, de verwarming geschiedt grotendeels middels gaskachels en een gasgeiser voorziet in warm water. Zowel in de woning als in de bijgebouwen zijn asbesthoudende platen verwerkt (Eternit). Gezien de staat van de woning is het denkbaar dat deze drastisch wordt verbouwd of dat de woning wordt geamoveerd. Het aanzienlijke grondoppervlakte biedt dit perceel een mooi uitgangspunt voor het realiseren van een vrijstaande nieuwbouwwoning. Grijp deze unieke kans en maak jouw droomhuis werkelijkheid op deze prachtige locatie in Arnhem.

Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 144 m²
Externe bergruimte: ca. 21 m ²
Inhoud wonen: ca. 548 m³
Perceeloppervlakte: 1.528 m²

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg, op korte termijn is bespreekbaar.

kenmerken

Status Beschikbaar
Bouwjaar 1948
Perceel oppervlakte 1.528 m2
Oppervlakte externe bergruimte 21 m2
Soorten Geen garage
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Bouwvorm Bestaande bouw
Soorten verwarming Gaskachels, Electrische verwarming
Soorten warm water Geiser eigendom
Voorzieningen Rookkanaal

Brochures

Download media