Huissen – Hazekamp 3

Woning te huur op begane grond met ruime woonkamer en leefkeuken in woonboerderij uit 1924.
De woning is in tweeën gesplitst, waarvan de begane grond van het linker deel beschikbaar is voor verhuur. (Het rechter deel van de woonboerderij wordt bewoond door de eigenaar.)

Gelegen in een landelijke omgeving, maar is desondanks zeer centraal gelegen. Op loop-/fietsafstand bevinden zich onder meer nieuwbouwwijk Loovelden met Integraal Kindcentrum en medisch centrum, diverse sportclubs en fitnesscentrum. Het centrum van Huissen laat zich zowel per fiets als auto eenvoudig bereiken en ook de steden Arnhem en Nijmegen zijn uitstekend bereikbaar, evenals de verbindingswegen A12, A15, A50 en A325.

Indeling
Begane grond: Entree, binnenkomst via een eigen zij-entree die leidt naar een hal met handige wastafel. Deur naar douche en toilet. Ruime woonkamer en royale slaapkamer. De leefkeuken biedt voldoende ruimte aan een eethoek en is voorzien van vaatwasser, koel-/vriescombinatie, 4-pits keramische kookplaat, wasemkap en oven. Onder de opkamer is -zoals destijds gebruikelijk- is de kelder gesitueerd. Met uitzondering van de opkamer en kelder bevindt de woning zich op de begane grond.
De woning heeft enkel glas, de muur bij de slaapkamer en woonkamer is voorzien van (geluids)isolatie.

Buiten: Het terras en de tuin rondom dit deel van de woning kan worden gebruikt. Er is een praktische overkapping aanwezig voor het opbergen van de fietsen en een parkeerplaats op terrein.

Bijzonderheden
In verband met aanwezigheid van één huisnummer en brievenbus, zal de verhuurder de voor huurder bestemde post aan huurder bezorgen. Het omliggende terrein wordt door de eigenaar gebruikt en de stalling voor paarden.

Huurcondities:
– beschikbaar per 1 december 2023;
– te huur voor bepaalde tijd, maximaal 24 maanden;
– niet roken;
– voorkeur geen huisdieren / huisdieren alleen in overleg en met goedkeuring van de verhuurder;
– borgstelling van toepassing (2 maanden);
– verhuurder behoudt het recht van gunning.

Huurprijs € 1.250,- per maand ALL-IN
Inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke gebruikslasten.

kenmerken

Status Verhuurd
Huurprijs € 1.250,- p/m
Bouwjaar 1924
Perceel oppervlakte 2.240 m2
Oppervlakte externe bergruimte 0 m2
Soorten Parkeerplaats
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Bouwvorm Bestaande bouw
CV ketel brandstof Gas
Soorten verwarming CV ketel
Soorten warm water CV ketel
Voorzieningen Rolluiken