Huissen – Helmichstraat 38a

Luxueus wonen op een centrale locatie in het riante appartementencomplex “De Vierakkerse Poort”. Dit luxueuze penthouse (208 m2), volledig in te richten naar eigen smaak, loopt vanaf de toren door naar het lager gelegen gebouw en beschikt daarmee over een grote woonkeuken met aparte bijkeuken, een royale living met ruimte voor een eventueel te realiseren pantry, twee ruime slaapkamers waarvan één met een inloopkast en een badkamer. Door de overloop in gebouwen zijn er maar liefst twee aanzienlijke dakterrassen gerealiseerd (50 m2 en 23 m2)! Bovendien is er de beschikking over een eigen berging, twee privé-parkeerplaatsen in de parkeerkelder en een gezamenlijke fietsenstalling in het souterrain.

Het onder architectuur gebouwde appartementencomplex “De Vierakkerse Poort”, opgeleverd eind 2023, is gesitueerd op de hoek van de Helmichstraat en de Stadswal, een centrale plek in het centrum van Huissen. Het complex is perfect toegankelijk en beschikt over alle gemakken: intercom incl. beeld, liftinstallatie en een beveiligde kelder. Op loopafstand bevinden zich allerhande voorzieningen, zoals supermarkt, bushalte, medische voorzieningen en een breed aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Buursteden – Arnhem en Nijmegen – zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling
Entree aan de Helmichstraat-zijde met brievenbussen en intercomtableau, centrale hal met trapopgang en lift naar de verdiepingen. De parkeerkelder is tevens toegankelijk via een helling aan de Helmichstraat-zijde.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Hal/entree met toegang tot zeer ruime open-/leef keuken, bijkeuken en toegang tot één van de grote terrassen met fantastisch uitzicht richting het centrum. Via een doorloop is de royale living, met ruimte voor een pantry, te bereiken. Middels de schuifpui is er toegang tot het tweede fraaie terras, deze biedt uitzicht over de Stadswal-zijde. Vanuit de hal, gelegen aan de woonkamer, toegang tot de badkamer, twee slaapkamers waarvan één voorzien van een inloopkast en een separate ruimte voor onder andere de warmte-pomp en warmte-terug-win installatie (WTW-Installatie).

In de kelder van het appartementencomplex is gelegen de berging behorend tot het penthouse, de gezamenlijke fietsenstalling en de twee privé-parkeerplaatsen.

Bijzonderheden
Dit penthouse is eind 2023 opgeleverd, volledig gasloos, voorzien van vloerverwarming en heeft de beschikking over 6 zonnepanelen. Dit resulteert in energielabel A+. Een indicatie van de servicekosten is € 275,- per maand.

Gebruiksoppervlakte wonen ca: 208 m2
Gebouw gebonden buitenruimte ca: 73 m2
Berging in parkeerkelder ca: 7 m2
Inhoud appartement ca: 751 m3

Vraagprijs: € 1.175.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 2023
Oppervlakte externe bergruimte 7 m2
Soorten Parkeerkelder
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Bouwvorm Bestaande bouw
Soorten verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie

Brochures

Download media