Huissen – Langekerkstraat 19h

Wonen in een fijn, duurzaam en architectonisch zeer hoogwaardig woonensemble met een historisch karakter doe je in Hof van Huesse. Binnenin dit ensemble ligt een groene hof met de kwaliteiten van een intieme kloostertuin.

Bij de appartementen heb je een prachtig uitzicht op de historische kloostertuin. Via de entree kom je binnen in de hal. Vanuit de hal is een deur naar een werk-/ hobbykamer maar dit kan ook goed als derde slaapkamer worden gebruikt. Via de hal kom je binnen in het woongedeelte. Hier is een ruime keuken te vinden en een plek om een zithoekje te maken. Vanuit daar loop je de hoek om, het woongedeelte in. Hier is ruimte voor een grote eettafel met daarbij een woonkamer. Ook is vanuit het woongedeelte het balkon te bereiken. Hier kun je met mooi weer heerlijk tot rust komen. Daarbij is dit balkon ruim genoeg om hier een tuinset neer te zetten.

Vanuit de hal loop je rechts de hoek om een andere hal binnen. Hieraan verbonden zit de badkamer. Daar tegenover zit een afgesloten toilet. Ook is hier een hok aanwezig waar de wasmachine en droger kan worden geplaatst. Daarbij verleent deze hal toegang aan de 2 slaapkamers, 1 hoofdslaapkamer en 1 kleinere slaapkamer.

Kortom: comfortabel wonen in een historisch woonensemble

Inhoud:

3 slaapkamers
1 eigen privé parkeerplaats in de parkeergarage
4 zonnepanelen per appartement
Aanwezigheid van een warmtepomp
Energiezuinig en aardgasvrij
Semi – openbare kloostertuin met gezamenlijke kas

kenmerken

Status Verkocht
Bouwjaar 2024
Servicekosten per maand € 200,-
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Soorten Parkeerkelder, Parkeerplaats
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Bouwvorm Nieuwbouw
Soorten verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie