Bemmel – Nijverheidstraat 67a

Te huur: Bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de Nijverheidstraat 67a te Bemmel

Nijverheidstraat 67A in Bemmel is een veelzijdige bedrijfslocatie die bedrijfsruimte op de begane grond biedt, evenals kantoorruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping.
Deze goed gelegen faciliteit is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale locatie om hun activiteiten te huisvesten.

De bedrijfsruimte op de begane grond is ruim en flexibel, waardoor het geschikt is voor diverse zakelijke behoeften. Of het nu gaat om opslag, productie of andere bedrijfsactiviteiten,
deze ruimte biedt de mogelijkheid om aan verschillende eisen te voldoen. Met gemakkelijke toegang tot de straat en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving is het een
praktische oplossing voor uw bedrijfsbehoeften.

De kantoorruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping biedt een comfortabele en professionele werkomgeving. Of het nu gaat om administratieve taken, vergaderingen met
klanten of gewoon een plek om te werken, deze kantoorruimtes zijn goed ingericht en bieden de nodige voorzieningen om uw zakelijke operaties soepel te laten verlopen.

De locatie in Bemmel biedt ook voordelen wat betreft bereikbaarheid en connectiviteit. Gelegen in een industrieel gebied, heeft u gemakkelijk toegang tot snelwegen en andere belangrijke transportroutes,
waardoor het eenvoudig is om klanten te bereiken en leveringen te ontvangen.

Kortom, Nijverheidstraat 67A is een veelzijdige zakelijke ruimte die de mogelijkheid biedt om uw bedrijfsactiviteiten op één handige locatie te vestigen. Of u nu behoefte heeft aan bedrijfsruimte op de
begane grond, kantoorruimte op meerdere verdiepingen, of beide, deze locatie kan aan uw behoeften voldoen en uw bedrijf helpen om succesvol te opereren in Bemmel en daarbuiten.

Indeling
Begane grond: entree naar ruimte ontvangstruimte met enkele bergkasten, trapopgang naar eerste verdieping en doorloop naar achter gelegen pantry/keuken ruimte. Toiletruimte met apart toilet en wastafelgedeelte. Vanuit ontvangstruimte toegang tot aan elkaar gesloten kantoorruimtes en achterin gelegen ruimte voor opslag.
Zowel vanuit kantoorgedeelte en aan voorzijde toegangsdeur naar bedrijfsruimtes met handige overheaddeuren. Doorloop naar kantoorruimte met trap naar op eerste etage gelegen vide met multi-inzetbare doeleinden.
Eerste verdieping kantoorruimte: trap naar eerste etage met grote kantoorruimte en toiletunit met 2 toiletten. Doorloop naar 2 kantoren aan achterzijde.
Bedrijfsruimte BG: ca. 466 m²
Kantoorruimte BG; ca. 170 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 156 m²
Opslag 1e verdieping: ca. 141 m²

Locatie
De locatie in Bemmel biedt ook voordelen wat betreft bereikbaarheid en connectiviteit. Gelegen in een bloeiende industrieel gebied, heeft u gemakkelijk toegang tot nabijgelegen snelwegen (A15 en A50) en ben je verbonden met een uitgebreid netwerk van belangrijke transportroutes, waardoor het eenvoudig is om klanten te bereiken en leveringen te ontvangen.

Huurcondities
Totale huurprijs: € 4.000,- .per maand (exclusief BTW, gas, water, elektra en gebruikslasten).
Huurperiode: 2-5 jaar in overleg
Bankgarantie en borgsom zijn van toepassing.
Verhuurder behoudt het recht van gunning.
Bestemming conform het bestemmingsplan voor bedrijf tot en met categorie 3.1

Neem vandaag nog contact met onze makelaar voor meer informatie en plan een bezichtiging en ontdek zelf de onbegrensde mogelijkheden.

kenmerken

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Oppervlakte 970 m²
Prijs € 4.000,- p/mnd
Status Beschikbaar
Perceel 1.127 m2