Huissen – Hortensialaan 48

Te huur bedrijfshal

Gelegen aan de Hortensialaan 48 te Huissen, bieden wij een uitstekende kans aan voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige bedrijfsruimte. Met een royaal vloeroppervlak van 104 vierkante meter en een hoogte van 6 meter, is deze bedrijfshal ideaal voor diverse bedrijfsdoeleinden.

De bedrijfshal is ontworpen met het oog op efficiëntie en functionaliteit.
Een opvallend kenmerk van deze hal is de grote overheaddeur, waardoor gemakkelijke toegang voor laden en lossen mogelijk is. Of het nu gaat om het opslaan van goederen, het uitvoeren van productieprocessen of het creëren van een werkplaats, deze bedrijfsruimte biedt de flexibiliteit die nodig is voor verschillende bedrijfsactiviteiten.
De ligging aan de Hortensialaan biedt uitstekende bereikbaarheid, zowel voor leveranciers als voor klanten. Gelegen in een levendige en goed bereikbare buurt, is deze locatie ideaal voor bedrijven die streven naar een optimale zichtbaarheid en toegankelijkheid.

De huurprijs voor deze bedrijfshal bedraagt € 950 per maand, exclusief BTW. 25,- service kosten excl. BTW De exacte aanvaardingsdatum is bespreekbaar, zodat we kunnen zorgen voor een naadloze overgang naar uw nieuwe bedrijfsruimte.
Wij nodigen geïnteresseerde partijen van harte uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deze ruime bedrijfshal met eigen ogen te bekijken. Met deze unieke kans kunt u uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen!

kenmerken

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Oppervlakte 104 m²
Units vanaf 104 m²
Prijs € 950,- p/mnd
Status Verhuurd