Huissen – Langestraat 36

TE HUUR: Prachtige winkelruimte in het hart van Huissen!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om jouw winkel of dienstverleningsbedrijf te vestigen? Zoek niet verder! Wij bieden een uitstekende winkelruimte aan op een
A-locatie in het bruisende centrum van Huissen, gelegen aan de Langestraat 36.
Deze ruime winkelruimte heeft een royaal front van ongeveer 5 meter, waardoor jouw onderneming direct opvalt. Met een winkelruimte/showroom van 96 m² en voldoende opslagruimte, biedt deze locatie een totaaloppervlakte van 132 m². De locatie is optimaal bereikbaar, met openbare parkeergelegenheid aan de achterzijde voor zowel jouw klanten als personeel. Omringd door bekende en drukbezochte zaken, waaronder een populaire ijssalon, gezellige horecagelegenheden, HEMA en Albert Heijn. In overleg bestaat de mogelijkheid om ook de bovenwoning te huren met een oppervlakte van circa 43 m².

Kenmerken
Voorzien van gecertificeerde beveiligingsinstallatie en compleet met rolhek en sensoren voor extra veiligheid. In 2009 is het volledig gerenoveerd met nieuwe vloeren, hoogwaardige plafondsystemen en winkelverlichting.
Het comfort van het pand wordt gegarandeerd door aanwezigheid van airconditioning en verwarming via twee plafondeenheden en een warm lucht gordijn bij de ingang.
Een kabel/LAN netwerk is zorgvuldig geïnstalleerd en weggewerkt in kabelgoten, inclusief een handige patchkast. De elektrische installatie is volledig vernieuwd.
Ook aan de praktische aspecten is gedacht met een keukenunit met inbouwapparatuur en een gerenoveerd toilet op de begane grond.

Indeling
De ruimte beschikt over een etalage met een frontbreedte van 5 meter en is voorzien van een warmtegordijn voor een comfortabel ontvangst. De winkelruimte/showroom met een oppervlakte van 96m2 heeft een werkruimte aan de achterzijde. Vanuit de werkruimte is er toegang naar een personeelsruimte, compleet met toiletruimte en keukenunit. Doorloop naar hal met trap naar de verdieping en een personeelsingang aan de zijkant.

Ligging
Huissen is een sfeervolle en drukbezochte stad met wekelijkse markten op vrijdagen, koopavonden en tal van evenementen, waaronder de Huissense dag en “Huissen bij kaarslicht.” De stad heeft ongeveer 20.000 inwoners en is centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Huurcondities
Huurprijs voor de winkelruimte: € 1.750,- per maand met bovenwoning (exclusief gas, water, elektriciteit en gebruikslasten).
Huurperiode: flexibel, bespreekbaar voor 2 tot 5 jaar (of langer).
Bankgarantie en borgsom zijn van toepassing.
Verhuurder behoudt het recht van gunning.
Bestemming conform het bestemmingsplan voor centrumdoeleinden.
Op zoek naar een unieke kans om jouw bedrijf te vestigen in dit levendige en gastvrije centrum? Neem contact op met onze makelaar voor meer informatie en om de mogelijkheden en huurvoorwaarden te bespreken! Bel nu naar 026-3884003.

kenmerken

Hoofdfunctie Winkelruimte
Prijs € 1.750,- p/mnd
Status Beschikbaar
Oppervlakte 132 m²