Huissen – Nijverheidsstraat 1

Nijverheidsstraat 1 Huissen

Unieke zakelijke kans: Showroom met bedrijfsruimte op toplocatie!
Ontdek de perfecte setting voor jouw grootschalige detailhandel of bedrijfsactiviteiten! Wij presenteren een indrukwekkende showroom met bedrijfsruimte gelegen aan de Nijverheidsstraat 1 in Huissen. Dit ruime pand is ontworpen om een wereld aan mogelijkheden en veelzijdigheid te bieden. De ligging van het pand, strategisch tussen Huissen en Bemmel, biedt niet alleen een centrale positie, maar ook een uitstekende bereikbaarheid voor zowel klanten als medewerkers.
Uitstekend gelegen aan de N839, de doorgaande weg van Huissen naar Bemmel, waardoor het pand ook zeer goed bereikbaar is van en naar de uitvalswegen A15.

Kenmerken
Showroom van circa 670 m²: Met een imposante frontbreedte van ongeveer 20 meter, biedt deze showroom voldoende ruimte om jouw producten te presenteren en klanten te verwelkomen.
Bedrijfsruimte/showroom: De totale oppervlakte van het pand beslaat ongeveer 1.466 m² en een buitenruimte van circa 1.100 m². Deze overvloed aan ruimte biedt een breed scala aan mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten.
Of je nu op zoek bent naar een ruime showroom in combinatie met bedrijfsruimte, afzonderlijke bedrijfsruimten, of zelfs een combinatie van beide, dit pand is flexibel in te delen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Ligging
Dit pand is ideaal gelegen aan de doorgaande weg tussen Huissen en Bemmel en biedt uitstekende zichtbaarheid. De beschikbare parkeervoorzieningen achter het pand maken het gemakkelijk voor zowel klanten als medewerkers om moeiteloos toegang te krijgen tot het pand. De locatie is bij uitstek geschikt voor grootschalige detailhandel en bedrijfsactiviteiten, dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid.

Indeling
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een entree met een balie en inspirerende showroom. Aan de achterzijde is een werkruimte gesitueerd, evenals kantoren met toiletvoorzieningen op de verdieping.
Wat dit pand echt onderscheidt, zijn de goed ontworpen bedrijfsruimtes met handige overheaddeuren, waardoor logistieke processen soepel verlopen. De aanwezige kantine in een van de bedrijfsruimten biedt een gezellige plek voor pauzes en informele bijeenkomsten.
En dat is nog niet alles! Achter het pand bevindt zich een ruim buitenterrein, perfect voor diverse buitenactiviteiten of extra opslagruimte.

Bijzonderheden
Het pand is voorzien van centrale verwarming, elektra en krachtstroom, evenals voldoende toiletvoorzieningen.
De flexibele indeling biedt bijzonder veel mogelijkheden voor gebruik.
Deelverhuur is bespreekbaar.

Huurcondities
-Totale huurprijs: € 9.600,- per maand (exclusief gas, water, elektra en gebruikslasten).
-Deelhuur is in overleg mogelijk, deelhuurprijzen voor bedrijfsruimte en/of showroom zijn op te vragen bij de makelaar.
-Huurperiode: Flexibel, bespreekbaar voor 3 tot 5 jaar
-Bankgarantie en borgsom zijn van toepassing.
-Verhuurder behoudt het recht van gunning.
-Bestemming conform het bestemmingsplan voor grootschalige detailhandel.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met onze makelaar voor meer informatie en plan een bezichtiging en ontdek zelf de onbegrensde mogelijkheden die deze showroom met bedrijfsruimte te bieden heeft. Bel nu naar 026-3884003.

kenmerken

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Oppervlakte 1.238 m²
Units vanaf 260 m²
Prijs € 9.600,- p/mnd
Status Beschikbaar
Perceel 4.940 m2